Semlor, Jesu liv & What would Ernst do

Lördagen ville mig bara väl och jag for genom både ett och två län för att komma till @Karlslundstorparna och spendera de ljusa timmarna i dubbel bemärkelse där.

 
 
Det är en så optimal idyll i ena änden av Sörmland med både Madickenkänsla till hus och dessutom ett torp ett stenkast därifrån. Följ på Instagram alla som drömmer om att hitta ett ödetorp som sakta men säkert får göras om. :)
 
Bästa plockmaten avnjöts och så hemmagjord semla på det <3
 
Jag fick även inspiration till att bege mig till myrorna i morgon för att inhandla ett pussel. Det och yoga känns väl som en väldigt bra kombo för mig?!
 
 
 
På kvällen var jag inbjuden till en kväll med nya bekantskaper i Örebro där fokuset låg på boken "Jesu liv". Haha, det låter väl högst kristligt men jag har inte gått med i någon gemenskap utan det var med inspiration av Villfarelser som vi försökte komma på passande (eller opassande beroende på hur man ser det) citat till bilderna. 

 
 

Nu är det dags att avsluta lite jobb framför datorn då klockan redan är över midnatt. Jag skulle ju försöka att inte jobba på nätterna var tanken. MEN då det kom in en hög med beställningar både i går och i dag på våra What would Ernst do-påsar så var det bara att tuta och köra :) Jag lyckades hitta ytterligare tre stycken på lager men sen är det finito!
En rolig nyhet kommer och som jag ska gå loss med på måndag för att fotografera. Någon gissning på vad det kan vara? Missa icke!! 
 
 
 
Allmänt/vardag, What would Ernst Do | Jesus style, karlslundstorparn, semla, sommartorp, tictail, villfarelser, what would ernst do | |
Upp