Vett med vetebröd

I bland är det inte mer än rätt att lägga ner pennan eller låta tangentbordet vara. Ta en paus och sätta en bulldeg på jäsning i stället. En behöver ju inte direkt sitta och stirra på degen medans den jäser så då passar det bra att sätta sig vid skrivbordet igen för en stund.

 
Det passade extra bra i dag när flera omständigheter gjorde att det körde ihop sig. Omvandla energin till något fint och gott!
 
Jag anser mig vara rätt effektiv och strukturerad. Kommer jag bara in i rätt flow så är det som att jag arbetar för tre pers på samma gång. 
Det kräver ju dock sin planering och rätta förutsättningar. Och kompensera med tillräcklig återhämtning! Har den varit dålig eller det bara har blivit för mycket energikrävande saker från olika håll så hamnar jag lätt ur kurs. 
 
I dag fick jag som florsockret på vetebrödet en p-bot som bara beror på ren klantighet. Himla datumparkeringar! Jag har svårt att bara svälja såna smågrejer, att jag brast i min planering eller mitt ansvarstagande. Egentligen hur fånigt som helst. Jag har blivit bättre på att i just de stunderna kunna tänka realistiskt och att det inte är hela världen. Tänka att det faktiskt inte spelar någon som helst roll om några dagar, att det inte är något som utgör mig och mitt ansvarstagande och sen lyssna på bra musik och göra något vettigt eller ovettigt, men inte börja älta. Varför försöka vara mer än människa när det ändå är det man är dömd till att vara ;)
 
Så denna vetebrödsstjärna är tillverkad i ren frustrationen som sen under gräddning förvandlades till kärlek! <3
 
Bicepsbagarn mat/bak | |
Upp