Stoppat ner frön i jord!

Har njutit av vädret som varenda kotte har gjort i dag. Sett flertalet ödehus också! Jag kan inte undgå att bli så nyfiken på alla som bott där under åren. Och varför blev de öde? Jag blir nästan knäpp av att inte veta.

Sen var det dags att stoppa ner små små frön i jorden. Var så förväntansfull att medans mannen stod och plockade lösgodis i affären så hoppade jag jämfota av glädje för att få komma hem.

Det gick bra alltihopa kan jag meddela. Ringde några ängsliga turer till mamma förvisso. Avstånd, djup, bevattning, hur många frön osv. Vi får la se.
Det är ju dock lite tajt med plats just nu.
Det kanske blir ett tillfälligt växthus i sovrummet, vi får se. Det är ju faktiskt sånt som kan hända.
Jag kommer tjuta av lycka när jag ser de första skotten. Jag lovar.
Jag är absolut nybörjare vilket märks och det är så kul! För då har man så mycket att lära sig med tiden. Heja våren, heja sommaren och alltihopa.

 
Allmänt/vardag | | Kommentera |

Mot framtiden och himla mycket vidare

Nä men oj. Låt mig dra i gång en blogg som jag sen inte uppdaterar. Så pinsamt dåligt och nästan förutsägbart. Men jag har så himla goda anledningar som jag kanske aldrig kommer skriva rakt ut om. Men det gungar och det gäller att hänga med :) Det kanske är så att över två års knäppta händer i en bön till livet börjar göra sig hörd. 
 
Jag tar delvis ut glädje i förskott för jag har varit svulten länge och skiter i om jag sen blir besviken. All glädje är värd. Även hoppets glädje.
 
 
 
 
 
 
Allmänt/vardag | | Kommentera |
Upp